#HaugerProject: Hvor gode kan to vanlige hobbygolfere bli med målrettet trening?

#HaugerProject: Hvor gode kan to vanlige hobbygolfere bli med målrettet trening?

Hauger Golfklubb ønsker å hjelpe Therese Cleve-Stiansen og Tor-Anders Hanssens i deres jakt på mestringsfølelse, golfglede og ikke minst: lavere scorer. Følg utviklingen deres gjennom 2018-sesongen her!

Det ønsker Hauger Golfklubb å finne ut av, og har like gjerne bestemt seg for å utfordre Therese Cleve-Stiansen og Tor-Anders Hanssen til å være forsøkskaniner. Følg utviklingen deres gjennom årets sesong her!

 

 

De jobber begge med å forsøke å få folk til å prestere bedre – på hver sin arena. Men hva skjer når de selv blir utfordret til å løfte sitt eget golfspill til et nytt nivå? Hauger Golfklubb ønsket å finne ut nettopp hvor gode de kan gjøre to vanlige golfspillere med målrettet trening og ordentlig oppfølging fra PGA-pro Joachim Lange. De utfordret like gjerne to av sine mest profilerte medlemmer, coach og tidligere proffdanser Therese Cleve-Stiansen og generalsekretær i Norges Golfforbund, Tor-Anders Hanssen, til å være forsøkskaniner. Resultatet ble Hauger Project!

Følg utviklingen deres i bloggen under gjennom hele 2018-sesongen! Følg også med på hashtagen #haugerproject på Instagram og Facebook.

- - -

10. juli

- - -

2. juli

 

- - -

29. juni

 

- - -

26. juni

 

#haugerproject Morgentrening nærspill. #golfglede

A post shared by @ taiger69 on

 

 

20. juni

 

#haugerproject Treningsrunde på morran! Morran me sæ... #golfglede

A post shared by @ taiger69 on

 

- - -

15. juni

 

 

- - -

13. juni

- - -

12. juni

- - -

1. juni


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.