Henry ble årets hole-in-one-mester

Henry ble årets hole-in-one-mester

Henry Solhaug vant den andre utgaven av HIO-turneringen på Nordhaug. (Foto: NGF)

For andre år på rad arrangerte Codan Forsikring i samarbeid med NGF HIO-finale på Nordhaug Golfbane. Vinneren ble Henry Solhaug.

Hvert år gjøres det cirka 250 hole-in-ones i Golf-Norge. Nylig fikk de som klarte dette i 2017 og høsten 2016 mulighet til å konkurrere i HIO-finalen på Nordhaug Golfklubb.

Banen består av syv par tre-hull og to par 4-hull, så sjansen for nye lykketreff var absolutt til stede. Under finalen var det imidlertid ingen som klarte å gjenta bragden sin fra tidligere i år. På det korte åpningshullet fristet i tillegg Codan Forsikring med 10 000 kroner i premie for de som skulle klare å få lykketreff på akkurat dette hullet.

Denne sjekken kunne bli en av spillerne som gjorde hole-in-one på hull 1, sin. Det skjedde dessverre ikke. (Foto: NGF)

Totalt deltok 35 spillere fra store deler av landet for 18 hulls slaggolf. Vinneren ble Grini Golfklubbs Henry Solhaug med 56 slag, etterfulgt av Rolf Christian Lund og Hallvard Roskifte på delt andreplass.

Neste års hole-in-one-finale spilles 8. september. Også da på Nordhaug.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.