Hevder Tiger er involvert i nytt utroskapsdrama

Hevder Tiger er involvert i nytt utroskapsdrama

Tabloidavisen National Enquirer hevder Tiger Woods dater Jason Dufners ekskone, Amanda Boyd. Det skal angivelig ha begynt mens Amanda og Jason var gift. (Foto: Getty Images)

Tabloidavisen som avslørte sex-skandalen rundt Tiger Woods i 2009, National Enquirer skriver nå at Amanda Boyd var utro med Tiger Woods, samtidig som hun var gift med Jason Dufner.

Boyd og Dufner skilte seg i mars, mens Lindsey Vonn og Tiger Woods bekreftet at de hadde avsluttet sitt forhold i mai. Tilfeldig?

De siste par månedene har det versert et rykte i tour-miljøet om at Tiger Woods dater Amanda Boyd. Nå sier en «insider» til National Enquirer at selv om Tiger var sammen med Vonn i over to år, hadde han også et godt øye til Dufners kone.

– I starten var det bare uskyldig flørting, men tidligere i år ble det seriøst, hevder kilden til National Enquirer.

Tiger Woods sin agent Mark Steinberg var raskt ute med å avfeie ryktene.

– Det er mindre enn null prosent grad av sannhet i dette. Det er hundre prosent usant. Hundre prosent fabrikkert, og null troverdighet. Absolutt utvetydig usant. De er ikke engang bekjente. Det er helt latterlig, tordner Steinberg i en e-post til Golfweek.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.