Ingen stor helg for Tutta

Ingen stor helg for Tutta

BESKJEDEN UKE: Suzann Pettersen var langt unna sitt toppnivå, og endte på delt 47. plass i Canada. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen fikk ikke spillet til å sitte i Candian Pacific Women´s Open, og skled sakte men sikkert nedover resultatlisten. Til slutt endte hun på en delt 47. plass.

Med 68 slag på turneringens andre runde spilte Suzann Pettersen seg inn blant de ti beste, og lå an til en topplassering i Canada.

Med sviktende spill i helgen sakket hun imidlertid akterut, og var i realiteten ikke i nærheten av å blande seg inn i tetstriden. Med avsluttende rundescorer på 74-75 endte hun +1 totalt, og falt med det helt ned til 47. plass på resultatlisten.

Lydia Ko var 12 under par på sine fire runder, og vant turneringen i omspill med Stacy Lewis.

Canadian Pacific Women’s Open var den siste turneringen på det amerikanske kontinentet før LPGA Tour 2015 avsluttes i Florida i november. Neste uke returnerer Tutta til Norge for Suzann Pro Challenge i Oslo, som i år får en ny vri.

– I år satser vi på å ta golfen til folket. Vi har lagt opp til et to timers golfrelatert show på Aker Brygge lørdag 29. august klokken 14, der overskuddet går til det viktige arbeidet Right To Play gjør, uttaler Tutta i en pressemelding denne uken.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.