Karrierebeste på Marøy i Danmark

Karrierebeste på Marøy i Danmark

Vetle Marøy fikk en real opptur i Danmark denne uken. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Vetle Marøy endte på en sterk tredjeplass i Nordic League-turneringen Tinderbox Charity Challenge.

Marøy (Bergen GK) avsluttet turneringen med en runde bestående av to birdies, like mange bogeys og en eagle, og signerte dermed for en runde på to under par. Den tok ham til -8 sammenlagt og tredjeplass alene, seks slag bak vinneren Christopher Feldborg Nielsen fra Sverige, som også leder Nordic League sammenlagt med en overlegen margin.

For Marøy sin del smaker nok tredjeplassen ekstra godt etter tre missede cuter på rad. Hans beste plassering i Nordic League-sammenheng er to 14.-plasser i fjor.

Marøy fikk selskap av en annen bergenser i topp-10, Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK). Arnøy endte på delt 7.-plass, fem under par.

Elias Bertheussen, som denne uken ble gjenopptatt i golfforbundets proffsatsing Team Norway, delte på sin side 24.-plassen på en under par. Det løfter ham til en 6.-plass på Nordic League-rankingen, bare 100 euro bak den viktige topp-5-plasseringer som gir Challenge Tour-spill i 2018. Det var nettopp slik Bertheussen kvalifiserte seg til Challenge Tour i 2014.

Resultater

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.