Lexis klær for US Open

Lexi Thompson US Open script 2015

DEMPET STIL: Lexi Thompson viser at Puma også behersker en forholdsvis enkel og tradisjonell stil, men med litt særpreg. (Foto: Cobra Puma Golf)

Puma og Lexi Thompson viser seg fram før årets store høydepunkt.

Vi er altfor opptatt av å gi herrene oppmerksomhet når det skal spilles majorturneringer og klærne skal vises fram. Det innrømmer utstyrsredaksjonen villig. Her er litt inspirasjon fra det som kanskje er den kuleste og mest populære damespilleren for tiden - Lexi Thompson.

Hun bruker Cobra køller, Puma klær og sko. Begge merker er helt i toppen på sine områder for damer. Køllene er med sine farger lett gjenkjennelige, og som dere så i årets test presterer de veldig bra. Kleskolleksjonene blir stadig bedre. Både snitt, kvalitet og stil har tatt store steg de siste årene.

Damespillere står som dere ser mye friere til å velge klesplagg. Herrene må slite med sine lange bukser, og heldigvis slipper vi å se John Daly i skjorter uten ermer. Denne friheten kommer spesielt til uttrykk hos de asiatiske spillerne. Når du følger Lexi Thompson i US Open, kommer du sikkert også til å legge merke til både knestrømper og fargerike topper.

 

Lexi Thompson US Open script 2015

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.