Midt på treet av de norske i EM

Midt på treet av de norske i EM

Mariell Bruun klatret stort under torsdagens andrerunde. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Mariell Bruun på delt 30. plass er beste norske spiller etter halvspilt EM for damer i Østerrike.

Den regjerende norgesmesteren, som til daglig spiller collegegolf for University of Denver, slo torsdag tilbake etter en skuffende åpningsrunde av International European Ladies’ Amateur Championship.

Bruun lå nede på 80. plass etter +4 (76) på Golfclub Murhof i Østerrike, men svarte med en sterk 69-runde på andrerunden. Den bestod av seks birdies, tre bogeys og resten par, og førte henne hele 50 plasser opp leaderboardet.

Det spillet må imidlertid fortsette om hun skal klarte videre på leaderboardet. Larviks-golferen ligger en over par sammenlagt, ti slag bak lederen Aditi Ashok fra India, og seks slag utenfor topp-10.

Melands Kristin Simonsen er neste norske spiller på leaderboardet på delt 56. plass og fire over par (72-76). Stine Pettersen (Moss & Rygge) er nede på 122. plass, 15 over par.

Turneringen spilles over fire runder, og avsluttes lørdag.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.