Nike lanserer Method Converge og Matter

Nike Method Matter

RIMELIG RORYPUTTER: Modellen B2-01 skal være helt lik Rory McIlroys putter. Bortsett fra selve utførelsen i langt dyrere stål. (Foto: Nike Golf)

Noe for alle, både i pris og utseende.

Method har hatt rimelig bra suksess. Noe av skylden kan man nok gi Rory McIlroy. Han spiller med en spesiallaget Method, som du faktisk også kan bli eier av hvis du har nok penger. 4000,- var prisen på den hvis du var heldig å kjøpe i butikk. 15000,- blir prisen hvis du kjøper den på eBay. Men nå handler det om rimeligere utgaver av Method.

Method Converge har fokus på følelse, rull og tilgivende egenskaper. Hodefasongene er utradisjonelle og eksperimentelle. Funksjon kommer før stil, uten tvil. Som Nike selv sier det - de skal ikke forandre måten du putter på, bare hjelpe deg å finne det som passer best for deg. En T-formet siktelinje skal hjelpe deg ved adressering.

Veiledende pris for Method Converge er 1395,-.

Nike Method Converge

 

Method Converge

Method Matter er rimeligere og enklere. Her får du tradisjonell Anser-stil og ganske nedtonet mallet. Den pene prisen vil nok lokke mange kunder til Matter.

Veiledende pris for Method Matter er 1095,-.

Method Matter

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.