Nordisk golfelite til Holtsmark

Nordisk golfelite til Holtsmark

Kristian Krogh Johannessen og 33 andre nordmenn spiller turnering på Holtsmark denne uken. (Foto: Benjamin A. Ward)

Svenske Nordea Tour er tilbake i Norge. Onsdag til fredag møtes nordisk golfelite på Holtsmark Golfklubb i Sylling.

(Ullevaal/Sylling, 11.august 2015)​ I potten ligger SEK 400.000. 34 norske golfere er klare til å ta imot utøvere fra hele Norden når Holtsmark Open arrangeres på Holtsmark Golfbane i Sylling i Buskerud. I alt 123 utøvere fra seks nasjoner deltar i turneringen som arrangeres av Norges Golfforbund i samarbeid med Holtsmark Golf og svenske Nordea Tour.

De norske forventningene knytter seg først og fremst til Team Norway-utøvere som Eirik Tage Johansen (Stavanger GK) Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK), men også en rekke andre norske har tidligere bevist at de kan vinne turneringer på dette nivået.

Turneringen spilles som en 54 hulls slagturnering over tre dager med cut etter dag to. Finalerunden spilles fredag 14. august, og vinneren er klar ca kl 15.00.

Klikk her for oversikt over norske deltagere i Nordea Challenge 2015

Klikk her for oppdatert resultatliste

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.