Ny topp-10, men langt bak

Ny topp-10, men langt bak

(Foto: Getty Images)

Nok en solid plassering på Suzann Pettersen, men seieren var hun aldri i nærheten av å utfordre om.

Tutta var riktignok bare to slag bak teten etter halvspilt turnering. Den avstanden økte til syv slag etter lørdagens tredje runde. Da søndagens avslutningsrunde var omme, lå hun hele tolv slag bak vinneren Inbee Park - som med en 64-runde kunne juble for karrierens 17. tittel.

Suzann Pettersen rundet av uken med fire birdies, kun en bogey og resten par, og delte 8. plassen sammen med tre andre spillere. Dette var hennes fjerde topp-10-plassering på rad, og hennes tiende for året.

Det gjenstår nå bare en turnering av årets sesong,  CME Group Tour Championship 19. november. Tutta ligger på 13. plass på pengelisten med 889 000 innspilte dollar. I fjor endte hun på 11. plass. Det var første gang siden 2006 at hun ikke avsluttet året blant topp-10 på Order of Merit.

Leaderboard

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.