Ny topp-10-plassering på Halvorsen

Ny topp-10-plassering på Halvorsen

Andreas Halvorsen fortsetter å levere varene innledningsvis i årets PGA Tour Latinoamerica-sesong. (Foto: Getty Images)

Andreas Halvorsen fortsetter sin solide start på sesongen på den søramerikanske PGA-touren.
 

For én uke siden slo Andreas Halvorsen fra Larvik GK til med karrierens tredje topp-5-plassering som PGA Tour Latinoamerica-spiller. 

Søndag fulgte han opp med delt niendeplass i Costa Rica Classic etter en imponerende avslutningsrunde på 65 slag (-6), som inkluderte en eagle på det avsluttende par 5-hullet. Den runden løftet ham 25 plasser oppover leaderboardet til -13 sammenlagt, fem slag bak vinneren Tyson Alexander fra USA.

Halvorsen har nå klatret til 14.-plass på tourens pengeliste med 19 053 innspilte dollar så langt i år, cirka 152 000 kroner. Han har klart cuten i alle de seks turneringene han har stilt opp i.

Mens de fleste norske herreproffene konkurrerer enten på Nordic League eller Challenge Tour her hjemme i Europa, har Halvorsen gått egne veier og satset på den søramerikanske touren de tre siste årene.

Der er det topp-fem på pengelisten på slutten av sesongen som får direkteplass til Web.com Tour - nivået under PGA Tour - mens de fem neste går til finalen av Q-School.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.