Ny uke på sidelinjen for skadet Tutta

Ny uke på sidelinjen for skadet Tutta

SATT UT AV SPILL: Suzann Pettersen spiller ikke denne uken heller. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen fortsetter å slite med vond skulder, og må stå over sin andre turnering på rad.

34-åringen har vært plaget av en vond skulder siden hun trakk seg midtveis i Lotte Championship på Hawaii 16. april, og måtte også stå over forrige ukes Swinging Skirts LPGA Classic i San Francisco.

Denne uken tøffer LPGA-toget videre til Texas og Volunteers of America North Texas Shootout, men også der må Suzann Pettersen melde pass. Det bekrefter hennes manager, Geir Olav Killingstad til Norsk Golf.

– Hun holder seg i Orlando for restituering, behandling og etterhvert rolig trening, forteller han.

Tutta har slitt med skulderen i lengre tid, men det er først den siste tiden den har slått seg såpass vrang at hun ikke kan spille.

Hun sliter med en forkalkning i skulderen.

Det er foreløpig ingen prognose på når vi kan forvente å se Tutta tilbake i aksjon. Etter denne ukens turnering tar LPGA Tour pause i to uker før Kingsmill Championship i Virginia.

Suzann Pettersen har siden starten av sesongen falt fra 4.- til 8. plass på verdensrankingen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.