1, 2 og 3 i samme ball

WESTWOODS: Tonen var gemyttelig mellom Tiger Woods og Lee Westwood under tirsdagens forberedelser til Dubai Desert Classic. (Foto: David Cannon, Getty Images)

For en duell publikum i Dubai Desert Classic blir vitne til.

Verdens i øyeblikket tre best rangerte spillere er satt opp i samme ball under de to første rundene av denne ukens toppturnering på Europatouren. Lee Westwood, Martin Kaymer og Tiger Woods.

Det er nesten så man får vann i munnen.

Tiger begynte sin 2011-sesong med en skuffende 44. plass, mens Lee Westwood også har vist rusten form så langt. Sist helg misset han cuten, blant annet. Martin Kaymer, derimot, er i knallform. Han gikk til topps med hele åtte slags margin i sin første turnering for året i Abu Dhabi.

Og både verdenseneren og -toeren er klare på at de gjerne ser Tiger tilbake på sitt beste.

- Når jeg ikke spiller en turnering og jeg følger med på en turnering i USA, ser jeg på hvordan Tiger spiller. Jeg ser om han spiller bra. Han er spennende å se på, sa Westwood i Dubai tirsdag.

Kaymer mener også at Woods er golfsportens beste.

- Vi håper bare at han kommer tilbake til den formen han var i. For øyeblikket er Lee og jeg nummer én og to. Men i alle golfspilleres hode er Tiger fortsatt den beste spilleren i verden, og det vil være fantastisk om han kunne komme tilbake der han var, så vi kan utfordre ham, sier tyskeren.

Som gleder seg til å spille sammen med den tidligere verdenseneren for første gang.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.