14-åring avsluttet sensasjonelt

UP AND COMING: Jarand Ekeland imponerte stort med tredjeplass i England denne uken. (Foto: Facebook)

Merk dere navnet - Jarand Ekeland endte torsdag på en utrolig tredjeplass i det engelske U-16-mesterskapet The McGregor Trophy i England.

Turneringen arrangert av English Golf Union ble spilt like utenfor Newcastle på South Moor Golf Club, med 131 lovende juniorspillere med i startfeltet. Blant dem var Jarand Ekeland fra Fana Golfklubb, født i desember 1996. Og du verden som unggutten har prestert denne uken!

Konkurransen ble spilt over fire runder, og Ekeland lå før dagens avslutning seks over par etter runder på 71, 78 og 73 slag. Fjerde runde skulle derimot bli av det forrykende slaget, og med seks birdies, en eagle samt en bogey gjorde han et tigersprang opp resultatlisten til en delt tredjeplass, sammen med franske Pierre Mazierre.

Ekelands avsluttende 65-runde var også den soleklart beste runden for dagen, og kun en annen spiller i feltet klarte å levere en runde på 60-tallet i løpet av dagen.

Med en under par totalt endte Ekeland seks slag bak vinneren, den lokale Newcastle-spilleren Jack Hermeston.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.