14-åring disket seg selv

Denne gutten vet hva regler er.

14-årige Zach Nash gikk til topps i Milwaukee County Parks Tour Invitational, en turnering som er arrangert av Wisconsin PGA. Nash gikk på 77 slag, og slo 31 andre spillere i sin aldersklasse. Og det med sine besteforeldre ute blant publikum.

Overraskelsen og sjokket var derfor stort da det gikk opp for 14-åringen at han hadde for mange køller i bagen. Og på samme måte som proffene har fått merke det i det siste, så ikke Nash noe annet valg enn å diske seg selv.

Regler er som kjent regler.

- Jeg visste med en gang at jeg ikke kunne leve med meg selv hvis jeg beholdt medaljen, sa Nash onsdag, for øvrig på sin første dag på high school.

Ifølge unggutten havnet den 15. køllen i bagen etter at en venn overnattet hos ham dagen før, og etterlot seg en femmerwood som Nash puttet i bagen sin.

Historien om den ærlige gutten ble først rapportert av Milwaukee Journal Sentinel.

Så har vi nevnt det også.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.