15. plass på Lundgreen

15. PLASS: Neste stopp for Let Access Tour blir nå Losby Golfklubb. (Foto: All Over Press)

For to uker siden noterte Cecilie Lundgreen seg for sin første LET Access Tour. Torsdag fulgte hun opp med 15. plass i Ukraina.

Lundgreen åpnet Golfstream Ladies Open med to 77-runder, men måtte over 80 slag på torsdagens tredje og avsluttende runde. Til tross for den svake avslutningen med fire bogeys, tre dobbelbogeys og to birdies klatret hun en plass opp leaderboardet, fra 16. til 15. plass.

 

Plasseringen var verdt 495 euro, drøye 3 700 norske kroner.

 

Det var russeren Anastasia Kostina som til slutt vant turneringen på en under par, hele 20 slag foran Lundgreen. Kostina var feltets eneste spiller under par, og ble med seieren tidenes første russiske vinner i enten LET Access Series eller Ladies European Tour. Hun ble også tidenes første kvinnelige proff som vinner i Ukraina.

 

Nå venter en måneds pause på LET Access Tour. Neste turnering blir ikke før 4. juli, når Ladies Norwegian Challenge slår i gang hjemme i Norge på Losby Golfklubb. I mellomtiden vil Cecilie Lundgreen spille Frontwalker Ladies Open på Botkyrka GK i Sverige 27. - 29. juni.


NB! Lene Krog var også med i Ukraina, men misset dessverre cuten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.