16 plasser opp for Tage

KLATRER: Eirik Tage Johansen spiller helt på det jevne i Madeira Islands Open. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Eirik Tage Johansen spiller stødig golf i Portugal.

Nordmannen, som klarte cuten for første gang denne sesongen, etter en runde på 71 og 73 slag torsdag og fredag, fulgte opp med en ny 71-runde lørdag. Det var godt nok til å klatre 16 plasser på resultatlisten.

Han er med det på 50. plass før søndagens avsluttende runde.

Tage spilte veldig solid på lørdagens runde. To birdies, en bogey og resten par tyder på en spiller som har funnet ro og stabilitet.

- Det var en sliterrunde. Slagene satt ikke helt, men jeg fikk holdt momentet oppe et bra småspill. Det smakte godt å sette birdien på siste hullet for å komme inn én under, skriver Tage selv på sin hjemmeside.

Men å tro at Tage har heng på teten i turneringen, er å ta i. Han er hele 17 slag bak James Morrison, som leder etter tre runder. Han er 18 under par. Nestemann på listen, George Murray, er 15 under, mens Oliver Fisher på tredjeplass er 12 under. Mye tyder altså på et oppgjør til slutt mellom disse tre, som alle er briter (Murray er skotte, mens Morrison og Fisher er fra England, red.anm).

Turneringen avsluttes søndag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.