160 prosent verre for Tiger

TILBAKE SNART? Golflegenden Jack Nicklaus tror Tiger Woods deltar i Masters i år, selv om hans popularitet har falt drastisk den siste tiden.

Tigers popularitet stuper.

Det er kanskje ikke så overraskende, når man tenker over at superstjernen har slått seg out of bounce så det står etter på hjemmebane, men uansett: i en undersøkelse utført av Q Scores, der 1800 mennesker er blitt intervjuet, går det fram at Tigers popularitet har falt med 160 prosent etter at hans mange sidesprang er kommet offentligheten for øre.
Tiger Woods er nå en av idrettsutøverne man ser "mest negativt på", og han er omtrent i samme liga som Kobe Bryant var da NBA-stjernen var anklaget for voldtekt. Woods blir også nevnt i samme åndedrag som Jerry Springer og Lil' Kim.
Seks år senere har Kobe Bryant bare hentet inn 60 prosent av den populariteten han en gang hadde, og det skal trolig noe liknende til før Tiger er tilbake som amerikanernes - og verdens - favoritt.
Fredag ble det for øvrig kjent at Tiger har takket nei til en sponsorkontrakt verdt svimlende 75 millioner dollar i løpet av en femårsperiode. Det var det irske firmaet Paddy Power som forsøkte å sikre seg den etter hvert så skandaleombruste golfspillerens navn og merkevare. Paddy Power har imidlertid ikke tenkt til å gi seg. De planlegger nå et nytt og helt sikkert forbedret bud.
Woods har mistet en rekke av sine mest profilerte sponsorer etter at utroskapsskandalen ble offentlig kjent. Han har ennå ikke spilt en golfturnering etter at problemene begynte for ham, men flere tror han returnerer i tide til US Masters på Augusta.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.