17-åring gikk på 57

En 17-åring gikk på 57 slag under en juniorturnering i USA onsdag.

Bobby Wyatt heter spilleren som nå blir omtalt over hele verden etter sin fantastiske runde onsdag. Han hadde 12 birdies, en eagle og resten par på den 6060 meter lange par 71-banen.

Tenåringen, som fyller 18 år denne helgen, hadde også en birdieputt på det siste hullet som stanset på hullkanten. Han var ni under par etter sine ni første hull.

Den forrige rekorden på State Junior-nivå i USA var 61 slag, satt av Glenn Northcutt i 2004 på en mye kortere bane.

Wyatt har vunnet Alabamas juniormesterskap de tre siste årene. Ryo Ishikawas 58-runde på den japanske touren er foreløpig den laveste scoren på en stor tour.

- Det var helt utrolig. Jeg fikk en bra start med birdies på mine to første hull, og derfra bare ballet det på seg, sier Wyatt til Associated Press.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.