18-åring til topps i Malaysia

STERK FINISH: Noh Yeung-sul holdt nervene under kontroll på slutten av søndagens siste runde.

Den sørkoreanske tenåringen Noh Seung-yul ble hakket for sterk for veteranen K J Choi i Malaysian Open.

Det ble en dramatisk avslutning på turneringen på Kuala Lumpur Golf & Country Club søndag. 18-årige Noh Seung-Yul senket en meters birdieputt på det 18. hullet, hvilket betydde en sisterunde på fire under par.
Det var ett slag bedre enn 39 år gamle Choi, som også avsluttet med birdie.
- Jeg vant for første gang på den asiatiske touren i 2008, men jeg slet i fjor. Å vinne så tidlig i år, gjør meg veldig glad, sa Noh etter seieren, ifølge europeantour.com.
Noh har nå kort både i Asia, Europa og Japan.
- Tilfeldigvis spilte jeg en treningsrunde med K J tidligere i uka, da han spurte meg når jeg vant forrige gang. Da jeg fortalte ham at det var i 2008, sa han: er det ikke på tide at du vinner igjen? smilte han etterpå.
Choi påpeker at han ikke er skuffet.
- Ikke i det hele tatt. Jeg spilte bra, og gjorde mitt beste. Jeg tar av meg hatten for Seung-yul - han spilte bra og hadde en fantastisk runde, sa han.
Rhys Davies og Kiradech Aphibarnrat, som ledet før den siste runden, avsluttet med 71 slag og fulgte på plassene deretter sammen med danske Søren Hansen. Skandinavia ble godt representert med Johan Edfors på en delt 7. plass.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.