2 – 4 november: Golfexpo på Lillestrøm

Golfexpo: Prøv en sving på Lillestrøm 2-4 november. (Foto: Flickr)

Sett av litt tid helgen 2 – 4 november! Da åpnes for Norges største vintermesse, Skiexpo og Boardexpo. Primus motor Julius Solheim benytter samtidig anledningen til å dra i gang Golfexpo på Norges Varemesse på Lillestrøm.

– Hvorfor starte Golfexpo?

– Golf er en stor idrett som snart blir olympisk gren. Sporten er nede i en sandbunker for øyeblikket, men den skal opp igjen.

– Hva kan Golfexpo bety for golf-Norge?

– En slik messe vil garantert øke interessen for golf sporten. Dette gjeldende blant gamle og nye golfere, og ikke minst rekruttering av barn. Det er super positivt med oppmerksomhet rundt golf mer enn bare om sommeren.

– Hvem er messen for?

– Messen er åpen for alle. Her vil man få gode tilbud på messeutsalg. Det blir aktiviteter for de øvede, nybegynnere og barneaktiviteter.

– Hva kan man forvente å møte som besøkende?

– Vårt mål med Golfexpo det første året er kun  2500 besøkende, men ikke glem at Skiexpo og Boardexpo samler 15 000 besøkende. Det blir tre messer og en billett. Her vil folk gå i mellom messene og bruke hele dagen. Golf og alpint hører naturlig sammen. Mange av vinterdestinasjonene har selvsagt også golfbaner.

– Hvem er til stede?

– Vi er akkurat i startfasen. Responsen er meget bra, utstillerlisten vil bli kunngjort neste uke på norskgolf.no, og oppdatert etter hvert som vi nærmer oss. 

Følg også med på Golfexpo på Facebook.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.