30 år i golfforbundet

Anna Dønneastad hedret for lang og tro tjeneste i Norges Golfforbund. (Foto: NGF)

Anna Dønnestad er tildelt medaljen for lang og tro tjeneste fra det kongelige selskap for Norges vel.

Norsk golfs førstedame fyller 60 år og har samtidig vært ansatt i NGF i 30 år, sistnevnte grunnen til at hun mottok medaljen. Annas meritter på golfbanen er rikelig belønnet opp igjennom årene. I 1981 ble hun norgesmester i golf for første gang. Og i juni i år tok hun NM-tittelen under senior-NM på Bjaavann GK i Kristiansand. Antall NM-titler mellom disse to har vi ikke fått rede på, men at hun fortjener medalje for lang og tro tjeneste for innsatsen utenfor golfbanen også, det er vi ikke i tvil om.

Norsk Golf gratulerer Anna Dønnestad både med bursdag og jubileum i NGF.

 

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.