40 000 hyllet Mikkelsen

40 000 hyllet Mikkelsen

HEDRET: Joakim Mikkelsen ble hedret før en fotballkamp som ble vist på ESPN. (Foto: Facebook)

Foran et fullsatt fotballstadion og direktesending på ESPN ble Joakim Mikkelsen hedret av sin tidligere skole Baylor.

Etter å ha kvalifisert seg til Final Stage på Q-School, bare det rett til sin hjemby i studiedagene Waco for Joakim Mikkelsen. Han fikk beskjed at han skulle få en utmerkelse for seieren i Big 12 Championship i våres, og denne skulle deles ut i forbindelse med fotballkampen mellom Baylor Bears og Kansas lørdag.
 
 

Begivenheten på Floyd Casey Stadium oppsummeres slik på Mikkelsens hjemmeside: http://www.joakimmikkelsen.com

"Joakim fikk entre banen i den første pausen og ble hedret av de fremmøtte. Det var en generell hedring av Baylor University hvor de gikk igjennom hans merittliste og hvor de avsluttet med at han klarte kvalifiseringen.

Kampen gikk direkte på ESPN, så det var god dekningen av begivenheten. Samtidig var NTG på plass, hvor blant annet Drammenseren Kevin Andre Wright har begynt. I tillegg går jo Andreas Gjesteby på Baylor University, så Drammen var godt representert både på banen og på tribunen.

Alt i alt har det vært en fin helg for Team Mikkelsen, og far og sønn gikk en treningsrunde på Pine Crest Country Club, banen i Longview som Joakim pleier å trene på. Pappa og caddie Ståle Mikkelsen vil være i Waco sammen med Joakim frem til onsdagen. Finale runden på Q-school starter 28.november, så det er ikke lang tid før Joakim igjen skal i aksjon. Frem mot denne turneringen så vil det selvsagt bli trening og finpuss på svingen."

Les også: California dreamin'...


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.