456 sider om John Daly

Historien om John Daly er ingen solskinnshistorie, men garantert verdt å få med seg. Her i full drive. Foto: Shutterstock

John Dalys kontroversielle golfkarriere er nå et dokument på 456 sider.

Den tidligere vinneren av British Open har i løpet av sin karriere blitt suspendert hele fem ganger av PGA-touren, han har fått over 65.000 pund i bøter, fått sju ordrer om å søke hjelp eller legge seg inn på en klinikk for å gjøre noe med alkoholproblemet sitt, han har fått 11 advarsler for ikke å ha oppført seg som en idrettsmann og 21 advarsler for "ikke å ha ytt sitt beste".
Alt dette er nå offentlig tilgjengelig informasjon, fordi en rettskjennelse har gitt et firma Daly forsøkte å saksøke i 2005, tilgang på materialet.
Den største boten Daly fikk, var på 20.000 pund - for å slå ballen over hodene på sjokkerte tilskuere under et show i 1993.
Andre ting Daly har gjort:
- han skal ha ødelagt et hotellrom under Players Championship i 1997.
- han er blitt kastet på glattcella, der han måtte være i to døgn for å bli edru.
- han slo en golfball fra en ølboks han fikk av sangeren Kid Rock under en pro-am
- han har forlatt golfturneringer han har vært med på
- han har kommet for sent til tee-off
- han er blitt filmet under turneringsspill uten verken sko eller skjorte
Men fansen elsker ham for det.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.