5. plass til Daniel Øverås

LYKKES: Daneil Øverås' 5. plass ga ham en invitasjon til å spille Carris Trophee i Kent neste uke. Men kanskje blir det heller NM på Bogstad?(Foto: Christian Døvle)

Daniel Øverås kom på en fin 5. plass i kampen om McGregor Trophee i England.

 

Ålesundgutten Daniel Øverås kom bare 9 slag bak vinneren Jake Storey fra England i turneringen English Boys U16 Open Championship som ble spilt på Trevose Golf Club i Cornwall. 

Turneringen gikk over 72 hull, slagspill med cut etter 36 hull. Jarle Kaldestad Volden fra Oslo GK endte på 22. plass, med totalscore på +21. Dette er absolutt godkjent i en turnering der flere U16 landslag deltok.   

 

Etter to dager med et forrykende vær, kraftig vind og høljregn, noe som ga krevende forhold på denne linksbanen. De to siste turenringsdagene ble været bedre. Solen kom frem, og på tross av vind tok spillet seg kraftig opp noe som gjenspeiles i lavere score. Vinnerens siste runde var på 69 slag, mens begge de norske avsluttet med en runde en over par.

Denne helgen skal begge de gutta spille lag-NM for sine respektive klubber, Daniel er på vei til Sandnes med Ålesund GK, mens Jarle blir å finne på Losby for å sloss for Oslo GK. 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.