53-åring vant med 11 slag

I EN KLASSE FOR SEG: Boonchu Ruangkit er ustoppelig for tiden. 35 under par er han på de to siste turneringene. Slå den! (Foto: Phil Ingles, Getty Images)

De gamle er eldst - og fryktelig gode.

Boonchu Ruangkit fra Thailand skrev seg inn i seniorgolfens historie i helgen, da han gikk til topps i Chang Thailand Senior Masters med hele 11 slags margin. 53-åringen var kort og godt i en klasse for seg, etter runder på 64-66-65 slag. Totalt var han 21 under par da turneringen var over. Det er også rekord.
Ruangkit vant også The Aberdeen Brunei Senior Masters for en uke siden. Han er nå 35 under par på de to siste turneringene han har spilt.
- Jeg er ekstremt fornøyd, og veldig stolt av hva jeg har fått til her denne uka. Jeg puttet bra, og hele spillet mitt bare falt på plass, sa han etterpå, ifølge europeantour.com.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.