60 golfbager sto igjen på Rygge

INGEN BAG: det er ikke så moro å dra på golftur når golfbagen din ikke er med på flyet.

Ikke fullt så moro å være golfturist i Tyrkia da.

Onsdag dro 60 golfspillende turister til Tyrkia. Først lørdag sender Norwegian utstyret deres også, skriver Moss Avis.

Golfentusiast Bjørn Foslund og kona reiste for to dager siden på en ukes golfferie. Golfbagene deres ble imidlertid stående igjen på Moss Lufthavn Rygge, sammen med 58 andre bager.

- Det var først da vi hadde landet med Norwegian i Antalya at vi fikk vite at golfbagene våre var blitt igjen på Rygge, og at det ville ta flere dager før de ble ettersendt. Det er helt utrolig, sier en oppgitt Bjørn Foslund (65) til Moss Avis.

Hele 45 mennesker i reisefølget var på tur med Ola Axelssons Golfreiser.

- Jeg kan bekrefte at de 45 som reiser med oss ikke fikk med seg sine golfbager. Det er en meget frustrerende situasjon både for oss og de reisende. Å dra på golfferie uten golfbag med køller er jo selvfølgelig uheldig, sier daglig leder Ola Axelsson.

Han understreker at de vil leie inn utstyr til de reisende, slik at de har mulighet til å spille golf mens de venter på sine egne køller.

Turistene er blitt fortalt at Norwegian vil ettersende bagene med første fly, men det går først fra Gardermoen på lørdag.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.