62 millioners plaster på såret

I GOD FORM: Paul Casey burde kanskje vært tatt ut på Ryder Cup-laget, men det orker han ikke tenke så mye på nå. (Foto: Jamie Squire, Getty Images)

Paul Casey har ikke noe imot trøst av den dollarrike sorten.

De færreste forstår noe særlig av hvorfor Paul Casey ikke ble tatt ut til Ryder Cup-laget. Hva han er i stand til, beviste han nok en gang i helgen, da han ble nummer to i BMW Championship. Med det rykket han opp til en sjuendeplass på verdensrankingen.

La oss ta det en gang til. Verdens sjuende beste golfspiller er ikke med på et lag som består av 12 spillere fra Europa.

Som amerikanerne sier: go figure.

Men nok om det: Paul Casey har et glimrende utgangspunkt før den avsluttende turneringen i FedEx-sluttspillet, The Tour Championship, der seiersbonusen er på 62 millioner norske kroner.

Casey ligger på femteplass på poeng, og vinner han The Tour Championship, er bonusen hans - uansett hvordan de andre gjør det i turneringen.

Han har ristet av seg skuffelsen fra sist helg, da han ledet med tre slag med seks hull igjen å spille - bare for å rote det hele vekk. Skal vi tro briten, og det skal vi vel, så har han også lagt skuffelsen over ikke å bli tatt ut til Ryder Cup, bak seg.

På spørsmål om utelatelsen fra Ryder Cup-laget var en ekstra motivasjon for ham før BMW Championship, svarte han:

- Nei, jeg kan ikke delta, dessverre. Det er oppe og avgjort. Man må komme seg over slike ting raskt.

Casey planlegger å dra på sykletur i Canada uken Ryder Cup går av stabelen.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.