64-runde av Harrington

I FORM I TIDE? Spørsmålet er om Colin Montgomerie kanskje gjorde noe lurt likevel da han tok ut Padraig Harrington. (Foto: Stuart Franklin, Getty images)

Padraig Harrington med formbeskjed bare dager før Ryder Cup.

Padraig Harrington har måttet tåle mye tyn de siste ukene fordi han ble tatt ut til Ryder Cup og ikke Paul Casey eller Justin Rose. Manges øyne var derfor på iren under forrige ukes Vivendi Cup, der Harrington bare så vidt klarte cuten. Antakelig var det mange som der og da fikk bekreftelsen på at RC-kaptein Colin Montgomerie hadde tatt ut feil mann.

Etter søndagens spill i Paris er det kanskje noen som ser litt annerledes på det. Harrington avsluttet turneringen med den soleklart beste runden av alle - 64 slag - eller åtte under par. Det tilsvarer den laveste scoren han har hatt i hele år.

Det var aldri nok til at han kunne kjempe om seieren i Vivendi Cup, men det gir ham antakelig en solid porsjon selvtillit inn mot Ryder Cup.

- Alle har sine meninger. Det er ikke noe jeg kan kontrollere, så jeg prøver å holde meg unna. Men jeg er selvfølgelig fornøyd. Uken før en stor turnering handler om å finne ut hvor spillet dit befinner seg og hva man trenger å jobbe med. Jeg slet med putteren tidlig i uken, men det var bra i dag, så jeg har ikke så mye å jobbe med. Jeg er opprømt, og jeg gleder meg til å spille, sier han.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.