70-runde holdt ikke for Henrik

UTE: Etter 70 slag på andrerunden er Henrik Bjørnstad dessverre ute av Zurich Classic etter to runder.

Oppgaven ble for tøff etter den svake førsterunden.

Henrik Bjørnstad misset cutten med god margin i helgens PGA Tour-turnering i Louisiana.

Etter 77 slag (+5) første dag, måtte han gå en kanonrunde på 60-tallet lørdag, men selv med meget stabilt spill og en bogeyfri runde, det ble med to birdier - på hull 7 og 9.

Med 70 slag endte Bjørnstad på +3 otalt. Amerianeren Jason Bohn leder turneringen med -12. Han har tre slags margin til duoen Greg Chalmers og Alex Cejka.

FRA FREDAG::

Bare et fåtall spillere fikk spilt andre runde av Zurich Classic på TPC Louisiana fredag før de mørke skyene gjorde alvor av sin trussel og åpnet slusene.

I løpet av få timer regnet det hele 50 mm. Følgelig ble det helt umulig å spille. Da avlysningssignalet var Lee Janzen, Alex Cejka og Brian Davies på toppen av leaderboarden, alle med -7, alle hadde fått fullført andrerunden på henholdsvis 66, 67 og 66 slag.

Men runden er på langt nær ferdigspilt. David Duval, som vi skrev om etter førsterunden torsdag, ble ropt av banen etter bare fire hull, men hadde allerede gjort to bemerkelsesverdige birdier som tok ham til -6 totalt.

Henrik Bjørnstad, derimot, fikk aldri slippe ut på sin runde. Nordmannen har et fjell å klatre for å kvalifisere seg til helgespill. Han ligger fem over etter førsterunden. Cutten ser ut til å gå på -1, og Henrik må dermed sikte mot en 66-runde når spillet forhåpentligvis gjenopptas som planlagt 07.30 amerikansk tid lørdag.

Værutsiktene for lørdag er imidlertid ikke gode. Dermed kan det bli flere utsettelser og mer kaos.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.