- Aldri gledet meg så mye

VILL GLEDE: Ian Poulter er sugen på hevn over Tiger Woods. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Ian Poulter er henrykt over muligheten til å hevne seg på Tiger Woods.

Engelskmannen, som ble slått av Tiger i sin aller første Ryder Cup-kamp for seks år siden, møter Tiger igjen i fredagens fourball. De andre to i ballen er Steve Stricker og Ross Fisher.

- Jeg har aldri vært så opprømt når det gjelder å spille en Ryder Cup-kamp, skriver Poulter på sin twitterprofil.

Stricker og Woods vant fire av fire poeng da de spilte sammen under fjorårets Presidents Cup. Men Woods, som misset turneringen for to år siden på grunn av skade, har vært med på de tre siste gangene USA har tapt, og han har dokumentert alt annet enn en stabilt god form denne sesongen.

- Ian gleder seg til alt. Han forlot åpningsseremonien veldig klar for å sette i gang. Han kan ikke vente til 09.15 fredag, kommenterte Colin Montgomerie.

Det øvrige oppsettet for fredagens fourball, finner du her.

Kilde: Press Association
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.