Alice Cooper rocket Atlungstad

DER! Atlungstad-pro Pär Sundberg peker ut linjen for Alice Cooper. Foto: Christoph Schmitz, Østlendingen

«Golfmonsteret» på storfint besøk ved Mjøsa fredag formiddag.

Fredag kveld spiller rockeren Alice Cooper konsert på Hamar. Da har han allerede gjort unna oppvarmingen. For fredag morgen troppet sjokkrockeren opp på Atlungstad for å spille golf. Med i følget var to av hans bandmedlemmer og en representant for Callaway, som er Alice Coopers sponsor.

Cooper, med et handicap på 4, skulle egentlig spilt på Haga fredag, men transporten til Norge ble forsinket. Dermed ble planene endret. Rockeren kan knapt klare seg uten golf etter at han byttet ut rusavhengighet med golfrunder etter et hardt liv på veien. Nå spiller han golf seks dager i uka. Nylig ga han også ut en golfbok, «Alice Cooper. Golf Monster», om sin lidenskap.

Med på dagens runde var Atlungstads head-pro, Pär Sundberg. I bakgrunnen kunne daglig leder Per-Jan Stokke glede seg over det storfine besøket. Og Cooper selv beskrev banen som spektakulær.

- Det er kjempegøy for Atlungstad at de mener dette og det understøtter det vi har hørt fra andre som har spilt på banen i år, sier Stokke til Østlendingen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.