- All sympati for Padraig

STØTTER HARRINGTON: Ian Poulter synes synd på Padraig Harrington før Ryder Cup. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Ian Poulter liker ikke det som skjer med Padraig Harrington.

Ryder Cup-kaptein Colin Montgomerie tok ut Padraig Harrington til laget, på bekostning av blant andre Justin Rose og Paul Casey. Mens de to sistnevnte har flere gode plasseringer i år, har ikke Harrington imponert så mange.

Nettopp derfor var Montys valg kontroversielt. Casey er ranket som verdens sjuende best golfspiller for øyeblikk. Harrington er utenfor topp 20.

- Kritikken mot ham har vært forferdelig, og jeg har all sympati med ham, sier Poulter til Daily Mail.

Engelskmannen mener perioden fra uttaket og fram til turneringen skal være en morsom tid, men den har vært alt annet.

- Det har vært en av mine mest stressrike perioder i karrieren. Nivået på misbruk kom til et punkt der jeg ikke lenger leste tekstmeldinger eller aviser eller skrudde på datamaskinen. For meg ødela det oppladningen til turneringen.

Poulter støtter sin irske venn, og mener han kan gjøre det bra for Europa på Celtic Manor i begynnelsen av neste måned.

- Padraig vil være den første til å innrømme at han ikke har prestert bra de siste 18 månedene, og det er ingen tvil om at han kommer til å føle et enormt press for å rettferdiggjøre uttaket. Han har hatt et par uker fri nå, så forhåpentligvis vil han være klar. Som vi alle vet har det vært tider der Padraig har vært under et like stort press og prestert bra

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.