Alle møtes i Agadir

DET SKJER I MAROKKO: Damene spiller på Golf de L’Ocean, som ligger vakkert til mellom Atlanterhavet og Atlas-fjellene. (Foto: golf-in-morocco.com)

Om 10 dager skal Europatouren både for herrer og damer lande i Agadir, Marokko. Det er mulig å slenge seg på en golftur dit som inkluderer billetter til begge turneringene.

Tekst: Kaia Means

 

Colin Montgomerie, Robert Rock og Matteo Manassero er noen av de mest kjente navnene som skal spille Hassan II Golf Trophy i Agadir, Marokko 22.-25. mars, på Royal Palace Golf Course. Tidligere vinnere av turneringen inkluderer Padraig Harrington og Ernie Els. Samtidig spiller Ladies European Tour Lalla Meryem Cup i samme by. Marianne Skarpnord, Caroline Martens og Lene Krog har alle kvalifisert seg for spill på Golf de L’Ocean.

 

Fortsatt er det ledige plasser til arrangert golftur der man både kan være tilskuer og selv prøve noen av de marokkanske kystbanene. Agadir har i løpet av de siste årene utviklet seg til en verdig golfdestinasjon. Byen er kjent for vakre strender og et behagelig klima året rundt. Atlas-fjellene er en dagstur unna.

 

Det britisk-baserte reiseselskapet Golf & Event Masters kjører ukeslange turer fra €945 per person inkludert måltider, tre dager golf på Soleil & Dunes Golf, transport og billetter til turneringene. Fly til og fra Agadir kommer i tillegg.

 

For mer info skriv til:  info@golf-in-morocco.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.