Allenby i eksklusiv klubb

VANVITTIGE ENKELTSLAG: Robert Allenby varierte i prestasjonene i helgen, litt for mye til at han kunne vinne. (Foto: Marc Serota, Getty Images)

Robert Allenby skrev seg inn i historiebøkene i helgen.

Siden 1983 er det bare sju spillere som har notert seg for en hole-in-one, en eagle på et par fire-hull og en eagle på et par fem-hull i en og samme turnering.
Det klarte Robert Alleby i helgens turnering på PGA-touren.
Pat McGowan (Andy Williams San Diego Open, 1984), Blaine McCallister (Tucson Open, 1987), Gary Koch (Andy Williams Open, 1988), Jesper Parnevik (BellSouth Classic, 2002), Jason Day (Turning Stone, 2008) og Rickie Fowler (Frys.com Open, 2009) er alle del av den samme eksklusive klubben.
Her er enda en ting de har til felles: ingen av dem klarte å vinne turneringene...
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.