Alpint-stjerne traff kona med golfball

Alpint-stjerne traff kona med golfball

OUCH: Det kan gå hardt for seg også i golf. Det fikk ekteparet Miller erfare. (Foto: All Over Press / Instagram v. Morgan Miller)

Au da, Bode Miller. Slik gikk det det med kona hans da amerikaneren forsøkte seg på venstrehendt golf.

En skulle tro Morgan Miller hadde vært med sin ektemann Bode i utforbakken da hun torsdag la ut et bilde av seg selv på Instagram, kraftig forslått og blodig i ansiktet. Men hun hadde bare vært med mannen sin på golfbanen.

 

- Min første store golfkatastrofe. Detaljer snart, på sykehuset nå, skrev Bode Miller på sin Twitter-profil, melder Dagbladet.

 

Noen strakser etterpå fulgte han opp med:

 

- Traff kona med golfball. #worstfeelingever.

 

Nysgjerrigheten på Twitter spredte seg, og det tok ikke lenge før ulykkesfuglen la ut bilde av seg selv på Instagram.

 

- Føler meg ikke så digg. Fikk en suser i ansiktet i dag, golfballen til min kjære mann. Jeg elsker ham fortsatt, men au, skriver Morgan Miller.

 

Ulykken til tross, er Bode Miller en habil golfer. Han skal angivelig være nede i under fire i handicap, og er blant annet merkevareambassadør for Lasse Kjus sin golfkolleksjon.

 

Dagbladet skriver at Bode og Morgan Miller giftet seg for bare to måneder siden. Vi får håpe hun ikke får kalde føtter…

 

Har du opplevd noen ulykker på golfbanen? Del din opplevelse i kommentarfeltet under!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.