Amatør satte vanvittig rekord

TIDLIG OG SENT: Det er blitt mange tidlige og sene runder på Richard Lewis (64) i løpet av 2010. (Illustrasjonsfoto: Getty Images)

Denne rekorden skal det bli vanskelig å slå.

Richard Lewis (64) gikk søndag sin 600. golfrunde for året, og spaserte med det rett inn i historie- og rekordbøkene. Aldri tidligere har en spiller gått flere runder i løpet av et kalenderår. Og ikke bare det: han har gått samtlige runder til fots, på samme bane (TPC Four Seasons).
Lewis planlegger å holde det gående hele veien ut året, hvilket betyr at han trolig stanser på 611. Den forrige rekorden, satt i 1998, var på 586 runder.
- Jeg trodde 400 var vanskelig og at 500 var å strekke det et stykke, men 600 var tallet jeg hadde i tankene hele tiden. Det er en stor lettelse og en deilig følelse, sa 64-åringen sent søndag. Da spilte han bare 18 hull.
- Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg bare gikk 18 hull på en dag, smilte han.
Lewis har allerede mottatt de offisielle dokumentene fra Guiness Rekordbok.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.