Anders Hansens syke finish

REPARERTE LITT: Anders Hansen har en stor jobb foran seg for å klare cuten, men reparerte litt med avslutningen sin torsdag. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Danske Anders Hansen sto for torsdagens sykeste avslutning av The Open.

Torsdag bød på en hel rekke fantastiske scorekort og spektakulære slag, med Rory McIlroy som den mest imponerende av alle. Han åpnet med en 63-runde, banerekord og gode greier, etter en knallsterk avslutning.

Anders Hansen var ikke like heldig eller dyktig. På det 17. hullet, det såkalte Road Hole som også er banens vanskeligste, kom han seg først i hullet etter å ha brukt åtte slag. Han fant bunkeren på innspillet, og trengte fire forsøk på å komme seg ut, og to putter for å treffe hullet.

Kvadruple bogeyer kan ta pusten og motet fra de fleste. Så hva skjedde på det neste hullet?

Anders Hansen senket like godt innspillet sitt for en eagle.

Det betydde en åpningsrunde på 77 slag.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.