Anders trekker seg fra lag-EM

TRØBBEL: Ryggproblemer gjør at Anders Kristiansen må trekke seg fra lag-EM for herrer. Foto: NGF

Betennelse i ryggen stopper det norske stortalentet.

.Anders Kristiansen må trekke seg fra lag-EM på grunn av en betennelse i ryggen. - Han har fått streng beskjed om å holde seg i ro. Det skal ikke være noe komplisert, og ryggen skal bli helt bra dersom han følger legens råd, beroliger landslagstrener Øyvind Rojahn. Derfor har landslagsledelsen gitt beskjed til Ole Ramsnes at han er tatt ut til å spille mesterskapet på Østeråkers GK i Stockholm 6.-10.juli. - Han kommer fra en flott 13.plass på Losby i går, så dette er en spiller i form, sier Rojahn, som ikke er bekymret for Anders Kristiansens skade. - Det er alltid kjedelig når utøvere blir skadet, men vi alle vet at Anders er en utøver med stor vilje, styrke og tålmodighet, så han klarer dette også, sier han.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.