André Toth hedret som årets forbilde i Golf-Norge

André Toth hedret som årets forbilde i Golf-Norge

André Toth (t.v.) mottok den første MOT-prisen av Sverre Ræder i ungdomsorganisasjonen MOT og Stian Breivik, markedsdirektør i Narvesen. (Foto: Vegard Q. Flatebø/Norsk Golf)

André Toth ble rammet av hjerneslag som 23-åring. Han har brukt golf for å kjempe seg tilbake. Denne helgen ble han hedret som årets forbilde.

Utmerkelsen ble delt ut i forbindelse med Golfforum på Fornebu. Historien til André har rørt mange, og hovedpersonen ble hyllet til stående applaus av hele salen i det han gikk opp på scenen for å motta utmerkelsen.

– I ti år har du vært en spydspiss for å fremme golf for funksjonshemmede. Du er en seriøs utøver, og har vist et særlig ansvar for å gå foran som et godt eksempel. Du er ydmyk i din tilnærming til golfen, og du er et fantastisk forbilde for alle golfere, Sverre Ræder fra ungdomsorganisasjonen MOT.

Klikk på bildet under for å lese André sin sterke historie.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.