Annika blir visekaptein

KLAR: Annika Sörenstam skal sammen med Joanne Morley hjelpe kaptein Alison Nicholas under turneringen i Nord-Irland. Foto: Getty Images

Legenden Sörenstam får rollen for Europas lag i Solheim Cup neste år.

Annika Sörenstam, som la opp da hun var nummer én i verden, blir kaptein Alison Nicholas' nærmeste medarbeider i den prestisjefylte lagturneringen der de beste amerikanske jentene møter Europas utvalgte. Men selv om Sörenstam har en særs høy stjerne i golfmiljøet, ble hun overrasket hun ble spurt om å bli visekaptein.

– Jeg ba om å få 24 timer på meg til å svare. Jeg visste at jeg skulle si ja, men jeg ville forsikre meg om at jeg kunne leve opp til hennes forventninger. Noen av høydepunktene i karrieren min har vært i Solheim Cup, og jeg er glad for at jeg kan være med enda en gang, forteller Sörenstam ifølge NTB.

Nicholas er svært glad for å ha fått Sörenstam og Morley med på laget.

– Jeg er overlykkelig og føler meg beæret over at Joanne og Annika har akseptert innbydelsen min. Jeg ser fram til å jobbe med begge to de neste 15-16 månedene. Deres erfaringer fra Solheim Cup er uvurderlig, sier Nicholas.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.