Anthony Kim ute i tre måneder

REKKER RYDER CUP: Det er viktig for Anthony Kim å være spilleklar igjen til Ryder Cup. Det klarer han med god margin nå. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Anthony Kim har omsider fått sin vonde tommel operert.

Kim, som trakk seg fra denne ukens The Players Championship, ble operert i Maryland onsdag. Det er ventet at han blir borte fra golfen i 10-12 uker, hvilket betyr at han går glipp av US Open på Pebble Beach og mest sannsynlig også British Open på sommeren.

- Selv om jeg hadde håpet å kunne spille med smertene, måtte jeg hele tiden kompensere, og det førte til andre plager også, inkludert en vond skulder. Vi måtte få orden på det, sa Kim onsdag, ifølge pgatour.com.

Kim valgte altså å ta operasjonen nå, så det ikke skal ødelegge for Ryder Cup senere på høsten. I øyeblikket ligger han på andreplass på Ryder Cup-rankingen. En retur i juli vil gi ham mer enn nok tid til å forberede seg.

Ifølge legen som utførte inngrepet, var det en suksess.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.