Åpen dag for funksjonshemmede

Lørdag 26. mars fra kl 09.00 til 12.00 arrangerer NGF åpen dag for funksjonshemmede golfere.

Nærmere 50 personer har allerede meldt seg på arrangementet, og det er plass til flere.

NGF har jobbet med å tilrettelegge golf for personer med funksjonshemning i over ti år. De aller fleste kan spille golf, inkludert personer med ulike typer funksjonshemning. Felles for alle golfspillere er opplevelsen av gleden ved spillet i kombinasjon med fin naturopplevelse og sosialt samhold. Golf er en idrett der aktiviteten har en moderat intensitet, noe som gjør den velegnet også for funksjonshemmede.

Golfspillere med funksjonshemning kan gjennom å bli klassifisert bli utstyrt med personlige modifikasjoner og ved behov innvilges dispensasjon fra gjeldende turneringsbestemmelser.

Til lørdag kommer:
* 30 personer med ulike typer funksjonshemninger
* 18 familiemedlemmer/venner
* 18 som ikke har prøvd golf tidligere
* 30 som er eller har vært golfspillere
* 6 stk som skal bli klassifisert
* 4 som skal prøve paragolfer (golfrullestol)

Sted: Fornebu Indoor Golf Center (FIGC), Snarøyveien 69, 1367 SNARØYA

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.