Åpen juniordag på Ballerud

ÅPEN JUNIORDAG: Ballerud Golfklubb med trener og sportslig leder Simon Page i spissen, er i utviklingen av et gjenomarbeidet treningstilbud for juniorer, med fokus på lek og fysisk utvikling for de minste. (Foto: Glenn Ruud)

Ballerud Golfklubb arrangerte søndag 15. april åpen dag for juniorer. Med besøk av mellom 70 til 100 barn pluss foreldre ble det en kjempesuksess.

Dette var i hovedsak barn som ikke trener golf, men som var nysgjerrig på om golf kunne være noe for dem. Utlån av køller, gratis range baller, uhøytidelig putting- og Beat The Pro konkurranser, samt presentasjon av treningsopplegget med trener Simon Page, ble det en morsom og inspirerende dag for alle. Klubben fikk masse positive tilbakemeldinger og nye påmeldinger til junior trening.

 

Ballerud Golfklubb med trener og sportslig leder Simon Page i spissen, er i utviklingen av et gjenomarbeidet treningstilbud for juniorer, med fokus på lek og fysisk utvikling for de minste og golfteknikk og -satsing for de eldste. Klubben har i år en målsetting om å øke deltakere på juniortreningen med 50 prosent. På sikt er målsettingen å doble 2011 nivået til 160 barn i trening, med halvparten som aktive spillere, og med representasjon på Titleist Tour og NTGs juniorsatsning. 

 

Styreleder i Ballerud, Simen Rognerud, berømmer innsatsen til Juniorkomité og Simon Page for arbeidet med utviklingen av juniorsatsningen i klubben. ”Trener og juniorkomiteen startet et langsiktig arbeid for juniorsatsningen i fjor, og vi ser allerede nå fruktene av dette arbeidet. Klubbens og golfens fremtid ligger i et godt juniorarbeid. Det arbeidet som gjøres i klubben i dag, og de videre planene som ligger der, må være blant de beste i landet!”

 

(Pressemelding Ballerud GK)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.