Åpner året med sommergreener

Åpner året med sommergreener

FORTSATT GRØNT: Solastranden GK står i skarp kontrast til banene på Østlandet. (Foto: Egil Reimers)

Mens vi på Østlandet må ta til takke med is og sørpe, melder Solastranden om grønt gress og sommergreener.

Styreleder Egil Reimers skrev søndag på klubbens nettsider:

 

"Det er skiftende værforhold! Idag kunne sommergreenene åpnes igjen. Det er ganske fasinerende hvor fort et godt mildvær kan tine opp Solastranden golfbane. 

 

Jeg måtte spørre om det var en spøk da jeg fikke SMS fra Bent banemester at han åpnet sommergreenene idag, men det var det altså ikke. Så da ble neste trinn å komme seg ut og se på forholdene. Og det er jo bløtt på banen, med både snøsmelting og alt regnet som har bøttet ned siste døgn.

 

Men jammen var banen godt spillbar. Og kunne det nå bare slutte å regne tørker banen snart, for Bent hevder at fairwayene stort sett er gjennomtint de også.  Meteorologene spår mildvær den første uka, så da må en vel kunne se det nye året lyst i møte."


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.