Åpner greenene

MIKLAGARD: Slik vil medlemmene se Miklagard, men akkurat nå sliter banen med soppangrep på greenene.

Miklagard har slitt med soppangrep på greenene, men åpner hele banen for spill 22.mai. 

Greenene på Miklagard har hengt etter utviklingen på resten av banen. Noen greener er gode, mens andre har relativt store soppangrep. I forrige uke så banemannskapene at utviklingen gikk riktig vei, og basert på anbefalinger fra banesjefen åpner hele banen, inkludert greenene, for spill 22.mai. 

Banen har vært åpen for medlemmer siden 15.mai, men flaggene har da vært plassert like utenfor greenene. Fairwayer og utslagssteder er i utmerket stand, ifølge klubbens hjemmeside. 

Litt lenger sør åpnet Hakadal GK banen for spill med en flaggturnering på selveste nasjonaldagen, mens Gjerdrum GK åpnet sin nihullsbane dagen etter. Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.