Åpnet 11 under par

TRAFF PÅ ALT: Brittany Lincicome hadde en morsom dag på jobb torsdag. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Marianne Skarpnord er nest sist, mens Brittany Lincicome gikk årets sterkeste runde.

Det blir ingen opptur for Marianne Skarpnord denne helgen heller, etter at hun begynte CVS/pharmacy LPGA Challenge torsdag med en runde på fem over par. Bare Angela Park er dårligere. Hun åpnet med amatørmessige 12 over par.

I den andre enden av skalaen finner vi Brittany Lincicome, som noterte seg for årets beste runde på LPGA-touren. 11 under par, eller 61 slag, var nok til å ta teten med fire slags margin. Det var også karrierebeste for Lincicome, som bare trengte 24 putter på runden sin.

- Jeg senket alt. Det var ganske vilt. Det var bare en av de dagene da alt gikk min vei. Jeg kunne ikke gjøre noe feil, oppsummerte Lincicome etterpå.

Lincicome har vunnet tre ganger på LPGA-touren, og nå er hun i knallform igjen. Sist helg ble hun nummer to i Navistar Classic i Alabama, bare ett slag etter Katherine Hull.

Suzann Pettersen deltar ikke.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.