Appleby seiret på hjemmebane

SEIERSKYSS: Stuart Appleby kysser beviset på at han har vunnet Australian Masters 2010. (Foto: All Over Press)

Stuart Appleby tok sin andre seier for sesongen i JBWere Australian Masters søndag.

Australieneren klatret til topps på hjemmebane søndag etter en avsluttende runde på 65 slag, seks under par. Med en solid runde bestående av seks birdies og resten par tok han seg forbi landsmannen Adam Bland som ledet etter første runde. Han endte på andreplass etter en skuffende runde på to over par, ni under for turneringen og to bak Appleby.
 
Som barna dine
Applebys forrige seier kom i august da han vant Greenbrier Classic. Da avsluttet han med årets laveste score på PGA-touren, utrolige 59 slag. Selv er han meget godt fornøyd med sesonginnspurten.
- Å få min første seier for året som sent i august, for så å vinne igjen nå var en perfekt avslutning på sesongen, sa han til PGA Australia etter runden.
Han forteller videre hvordan avslutningen hans i Greenbrier Classic hjalp ham å holde hodet kaldt i dag. På spørsmål om hvilken av seirene han var mest fornøyd med ble det for vanskelig for 39-åringen å velge.
- En seier er litt som barna dine, du elsker dem alle like mye og de er alle litt forskjellige.
 
God gammel Tiger
I likhet med Appleby avsluttet også Tiger Woods turneringen med en runde på seks under par, i det som viste seg å bli dagens laveste score i Melbourne. Dermed var også smilet hans tilbake. Woods, som tidligere ble nyttet ned fra verdensenertronen av Lee Westwood, har slitt med nærspillet i Melbourne hele uken. Søndag falt bitene på plass, og fire birdies og to eagles vitnet om nettopp det. Dermed endte han på fjerdeplass, ti plasser over der han startet dagen.
Selv føler han at han har gjort store fremskritt etter sin, mildt sagt, turbulente sesongstart.
- Jeg spilte slik under Ryder Cup også. Jeg kom inn i flytsonen og hadde en runde hvor jeg spilte veldig bra. Nå handler det bare om å få det til å holde en hel turnering. I kjempet hardt hele uken og jeg slo mange gode slag, men dessverre senket jeg ikke nok putter. Jeg fikk det til å stemme til slutt, men da var det litt for sent.
 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.