Årets beste av Webb

I SONEN: Karrie Webb har funnet storformen på hjemmebane.

I Marianne Skarpnords fravær er det Karrie Webb som stjeler rampelyset.

Karrie Webb gikk en runde på 64 slag, og dermed leder hun alene etter tre runder av ANZ Ladies Masters. Det australske esset noterte seg for ni birdies på runden, og bare en bogey.
- Jeg har ikke slått ballen bedre i år, sa Webb, ifølge golf365. - Jeg trodde at med en 64-runde så ville jeg ha en ledelse på to-tre slag, men det har vært mange lave scorer, la hun til.
Landsvenninnen Katherine Hull var bare ett slag dårligere på lørdag, og er heller ikke mer enn ett slag bak totalt. Det samme kan man si om sørkoreanske Lee Bo-mee, som sto for dagens beste runde med 63 slag.
Dersom Karrie Webb går til topps i helgens turnering, blir det den sjuende Australian Ladies Masters-tittel hun henter hjem.
Siden Marianne Skarpnord ikke klarte cuten, er det våre danske og svenske venner som må forsvare vår skandinaviske ære. Iben Tinning noterte seg for en 68-runde lørdag, og ligger fem slag bak Webb. Anna Nordqvist følger på slaget bak, etter lørdagens 69-runde.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.