Årets første Srixon Tour-turnering settes opp på nytt

Årets første Srixon Tour-turnering settes opp på nytt

Den lange vinteren gjorde at Srixon Tours åpningshelg på Sola GK og Stavanger GK i slutten av april måtte avlyses. Nå er turneringen satt opp på ny dato, mens turneringen på Borre i midten av mai avlyses.

Srixon Tours åpningshelg skulle i utgangspunktet gå av stabelen på Sola GK og Stavanger GK 29. til 30. april. Nå har klubbene kastet seg rundt og funnet et nytt ledig tidspunkt i kalenderen: 11. til 13. mai.

Dermed utgår Srixon Tour 2, som egentlig skulle bli spilt på Borre GK i Vestfold.

Alle spillere som var påmeldt til den opprinnelige Srixon Tour 1 og som er påmeldt til Srixon Tour 2 (som avlyses), må melde seg på på nytt til ny Srixon Tour 1 11.- 12. mai. Påmeldingsfristen er mandag 30. april.

Neste turnering etter Srixon Tour 1 11.- 12. mai blir Srixon Tour 3 på Meland GK 2. til 3. juni. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.